Volejte ještě dnes 

602 649 779

nebo pište na:

pomoc@housedoktor.cz

HOUSE        DOKTOR

Vyléčíme i váš dům

Novinky pro rok 2015

Po velmi důkladné analýze celé aktuální nabídky technologií tepelných čerpadel na českém trhu si HOUSE DOKTOR vybral švédského výrobce velmi kvalitních tepelných čerpadel NIBE a stal se jeho oficiálním prodejním, montážním a servisním partnerem pro oblast Prahy a Středočeského kraje

I přes toto partnerství si HOUSE DOKTOR zachoval svou technologickou nezávislost při výběru nejvhodnějších technologií pro své zákazníky. Abychom v rámci našich služeb mohli svým zákazníkům poskytovat co nejobjektivnější informace, instalovali jsme v sídle naší společnosti předváděcí tepelné čerpadlo vzduch - voda NIBE F 2030/7 a v současnosti ho podrobujeme veřejnému dlouhodobému testu reálně dosahovaných provozních parametrů.

Každý zájemce si u nás může po předchozí dohodě toto čerpadlo prohlédnout a především poslechnout v chodu, aby sám posoudil, jak nízký hluk toto čerpadlo během provozu vydává a porovnal ho s některými tepelnými čerpadly od jiných výrobců, instalovaných a provozovaných v blízkém okolí. 

Provozní parametry tohoto tepelného čerpadla lze i sledovat v reálném čase v naší veřejné aplikaci, kde je možné kromě aktuálních klíčových provozních parametrů sledovat i meteorologické podmínky v místě instalace a především denní i celkově dosahované úspory a reálně dosahované denní i sezonní hodnoty COP. V případě Vašeho zájmu Vám k těmto grafům rádi poskytneme detailní výklad. 

Naše zkušenosti a provozní data tepelného čerpadla NIBE F2030/7 z topné sezóny 2014/2015 naměřená našim systémem OPENSTARS jsme zveřejnili v miniseriálu "Topíme tepelným čerpadlem, který najdete na našem Facebookovém profilu.